Rock Mp3-(yerli)

  1. melatonin
  2. Dreamtone ~ Unforseen Reflections (Demo) [2003] By CrazyShark©
  3. Groza – Geçmişin Kasvetli İzleri (By Rebel23) Dark / Symphonic / Black Metal
  4. Grup SOKAK
  5. Murat Koseoglu – Peradaki Yasli Dilenci (1998)
  6. Kurban~Diskografi[ManiacDevil]
  7. teneke ‘sıra bizde’ yeni link
  8. ORIGAM – End Of The Game (EP) (2007) Thrash/Power Metal
  9. Şebnem Ferah~Diskografi[ManiacDevil]
  10. In Spite Diskografi
  11. Pinhani – İnandığın Masallar (Hele Bi Gel) 2006
  12. Panik – Almayan Böyle Olsun
  13. Episode 13 – Tabula Rasa (2005)
  14. Erkin Koray- dünden esintiler 1,2 tek link norapid
  15. Af ~ II [1997]
  16. Catafalque-Unique ve Dialectique(Gothic Metal)
  17. METALBLAST – Türkiye’den Heavy Metal
  18. My Garden ~ Neon Lights [1996] By CrazyShark©
  19. Kuaför Cengiz – Istanbul Hatirasi
  20. Diken – Hedef Büyük (1998)
  21. Groza – Geçmişin Kasvetli İzleri (2007) Canavar Bi Albüm
  22. Yırtık Uçurtma 2001
  23. Faruk Korkmaz–Gümbürtüye Gittim Gelicem [2006] (FULL)
  24. Düşsel Melankoli Satırları – Notlar Demo (2007) [Doom metal]
  25. Vanilla (Punk, Emo) (affet beni’yi begeneceksiniz)
  26. Forgotten – Through The Fields Of Battle 1996-1999
  27. Destur-Deli bu Dünya
  28. Erkin Koray – Fesuphanallah (FULL ALBÜM)
  29. Şebnem Ferah ~ Diskografi By EviL
  30. Düşsel Melankoli Satırları – Notlar
  31. Comma ~ Elusive Dreams
  32. Metropolis-Makine (2002)
  33. Hayko Cepkin-Tanışma Bitti
  34. Raven Woods – …and Emotions Are Spilled [by Laments] [NO RAPID]
  35. Comma ~ Diskografi [ By EviL ]
  36. Kuaför Cengiz – İstanbul Hatırası
  37. Wrathfist – Demon Cum [DEMO]
  38. M.u.g – 4 Tablet
  39. Nettlethrone – Dissonant Progression (2008)
  40. Özlem Tekin ~ 109876543210 [ By EviL ]
  41. Düş Sokağı Sakinleri En Güzel Düşler 2007 NO RAPİD
  42. Şebnem Ferah – Artık kısa cümleler kuruyorum
  43. Pinhani – Kavak Yelleri Rock [2oo7]
  44. Feridun Düzağaç ~ Discography
  45. Feridun Düzağaç Uykusuza Masallar 2008
  46. Metafor – Promocd [demo] (2004)
  47. Özlem Tekin – 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 (No Rapid)
  48. Teoman – Gönülçelen Albüm (no rapid)
  49. Eversoris – The Exhibition
  50. Decaying Purity – Phases of Dimensional Torture [2008] Brutal Death Metal TURKIYE]
  51. PENTAGRAM // Bostancı [live] DvdRip (2008), Thrash/Power/Heavy Metal
  52. Erhan Gündem – Gündem Dışı
  53. 100 Derece-Kahpe Felek(Full Albüm)
  54. Panik-Almayan Böyle Olsun
  55. Dreamtone ~ Discography (progresif ulkemızın kaliteli adamlarından)
  56. •●• Catafalque – Unique (albüm) •●•
  57. 110–Atomların Harİka Dünyası[2005] Full (no Rapİd)
  58. Pinhani – Zaman Beklemez 2oo8 by iαмwнαтiαм
  59. Almora-Full Discography
  60. Pentagram – Popcular Disari (1998)
  61. Feridun Düzağaç–Beni Rahatta Dinleyin [1996] (FULL ALBÜM)
  62. Nev – Işığım Ve Gölgem (2007)
  63. MFÖ ~ Discography
  64. Episode 13 ~ Tabula Rasa [2005] [BLACK METAL FROM TURKIYE]
  65. Catafalque ~ Diskografi [ Gothic Metal ] By EviL !!
  66. İstasyon~Diskografi
  67. Yaşar Kurt ~ Discography
  68. Leather Charm – The Midnight Comedy -Thrash Metal- (Turkey)
  69. Duman – Bu Akşam (Dvd & Vcd Track)
  70. Kuaför Cengiz ~ İstanbul Hatırası [2001]
  71. >>>vega İlk AlbÜm Tamam Sustum[1999] (no Rapİd)<<<
  72. Şebnem Ferah – 2001 – Perdeler (FULL ALBÜM)(NO RAPID)
  73. Teoman – Renkli Rüyalar Oteli (2006)
  74. Büyülü Yelken – Ufukta Bir Gölge (1990)
  75. Duman-Full Diskografi
  76. Taylan AYık – Yalnız Hayal(2006)
  77. Taylan Ayık – Kaçış Yok(Single-2007)
  78. Full Discography :Mor Ve Ötesi
  79. Aylin Aslım ve Tayfası – Gülyabani 2005
  80. Bora Uslusoy-Umutsuz Aşk
  81. Mat – Mat
  82. Dreamtone ~ Sojurn
  83. Şebnem Ferah – Diskografi (Tüm Albümler)
  84. Antisilence – Diskografi [by Laments] [NO RAPID]
  85. Pinhani – Kavak Yelleri Rock 2oo7-SÜPER ÖTESİ
  86. Dört x Dört – Hayır (rapid)
  87. Dört X Dört – Hayir (2007)
  88. Desecrarchy – The Eternal Suicide ( Demo )
  89. Consume – They Shall Suffer (2004)
  90. Kramp – İstanbul Sokakları 1998
  91. Seksendört – K.G.B (2008)
  92. Ünlü – O ve Z Hikayesi
  93. Ünlü – Son Defa 1996
  94. Öztürk–Vasiyet [2002] (FUL ALBÜM)
  95. Çeşitli Sanatçılar–Sular Yükseliyor [1996] (FULL ALBÜM)
  96. Şebnem Ferah – Discography
  97. Hellstaff – Infernal Moan – Demo – 2006 [Turkish Black Metal] upload by Laments
  98. Yirtik Uçurtma ~ [Discography] ~
  99. Cultus – 1994 Bodhisattva (Thrash Metal (Turkey)
  100. Anaflaxia – 2004 In To The Sound Of Slaughter (DEATHMETAL)
  101. Gripin -Gripin 2007 NO RAPİD
  102. Yerli Metal Demolari! Hiç Bi Yerde Yok!
  103. Ercüneyt Özdemir – E 8 2008
  104. …Aaaarrghh… – Ölüm Kadar Soğuk, Ölü Kadar Soluk (2006)
  105. Teoman – Renkli Rüyalar Oteli (2006) (Link Yenilendi)
  106. One More Lie – Chaos Reloaded(E.P)(2008)
  107. Altus Ultionis & Austkrigar – Split (2006) Black Metal | (Turkey-norway)
  108. Almora-Gates of Time [2002]
  109. TNK ~ Discography
  110. D-100 ~ Discography
  111. Almora~Diskografi[ManiacDevil]
  112. Wyvern – 1994 Firing First (Heavy Metal (Turkey)
  113. Cemiyette Pişiyorum ~ Discography
  114. Deja vu–Kendin Çoş [2005]__FULL__
  115. Episode 13 ~ Tabula Rasa [2005] By EviL©
  116. Kaan&Kapris – Karagül(2005)
  117. Şebnem Ferah – Kadin (1996) (İlk albümü !!)
  118. Ehl-i Keyf [2008] Yeraltından Notalar
  119. Crossfire – Diskografi
  120. Türkçe Melankolik Rock (2008) (tek link – 16 şarkı)
  121. Teoman – O (1998)
  122. Feridun Düzağaç – Uykusuza Masallar (2008)
  123. nekropsi-sayı2
  124. Let It Flow – Meaning 2008 İzmirden Doom Metal
  125. duman-seni kendime sakladım..full albüm.
  126. Almora Discografi (upload by megakenan)
  127. Pentagram – Anatolia (1997)
  128. Nev-Işığım Ve Gölgem 2007
  129. Murat Çelik–Seyyah [2002]__FULL ALBÜM
  130. Murat Çelik–Su Düşleri [1999] (FULL)
  131. Kutsal – Susuzluğun Geçti Mi? (2001)
  132. ALi ALtay – Sen Beni Unut 2oo2
  133. 5. Element – Gidiyorum Sensizliğe
  134. Unowned – Collapse Into The Apocalypse (2008)
  135. Gece Yolcuları-Kalbin Kadar Yakın 2008
  136. Zardanadam – Dibini Gör (2 Part Rapid)
  137. Habbecik – An Meselesi – 2001
  138. Bulutsuzluk Özlemi – Bulutsuzluk Özlemi [Nejat Yavaşoğulları] [1986] [İlk Albümleri]
  139. Crossfire – Diskografi [Upshare Linkleri]
  140. Exile-Exile is Eternal (2007) Black metal
  141. Amenism: Metal From Turkey 6 [best of/compilation] (2008)
  142. second-yok artık(2008)
  143. Mavi Sakal – Kan Kokusu (1988)
  144. Hayko Cepkin – Canlı Performansları
  145. DARKPHASE waning moon setting sun – full album
  146. Anima – Animasal (2006)
  147. Best Of Alternative Rock FULL. [RS][XL]
  148. Rashit-Herşeyin Bir Bedeli Var(2006)
  149. Redd-Gecenin FiŞi Yok (Akustik)-2008
  150. Esra Kahraman – (Parantez) “Cesaretin Var mı Aşka” dizisinin Jenerik müziği desem🙂
  151. Erkin Koray – Devlerin Nefesi [1999] [FULL] [NO RAPİD !]
  152. Vega – 3 ALbüm
  153. Yüksek Sadakat ~ Yüksek Sadakat – 2oo6
  154. Hayko CEPKIN – Albüm Dışı Kayıtlar [Hiçbiryerde Bulamayacağınız Kayıtlar]
  155. Metaroth – Meta Non Grata ( No Rapid )
  156. İhtiyaç Molası ~ Discography
  157. Witchtrap – Witching Black [Black Metal] upload by Laments
  158. Sağanak–Sağanak [1997] (FULL)
  159. Şarap Demoları
  160. Pentagram- Lİve Et The Traİl
  161. Sokak Köpekleri-Bir Tek Yıldızlar Vardı(2007)
  162. Almora – Gates of Time (2002)
  163. Almora – Kalihora’s Song (2003)
  164. Almora – Shehrâzad (2004)
  165. Almora – 1945 (2006)
  166. Almora – Cehennem Geceleri 2007
  167. Almora – Kıyamet Senfonisi
  168. Badem – Sonsuz Albümü Full
  169. Yüksek Sadakat – Katil & Maktül 2oo8 by iαмwнαтiαм
  170. Murat Köseoğlu & Zeynep Arıkan ~ Discography
  171. Murat Köseoğlu – Yağmurlar Yağıyor Duygularıma (1995)
  172. Female Vocalists V0L 1 || Wrock Music…
  173. Aegnor – The Heart Girt With a Serpent [ep] (2008)
  174. Buz – Senin Eserin
  175. Hayko Cepkin – Live At Rock’n Coke’07 (2007)
  176. Erkin Koray-Askimiz Bitecek (1970)
  177. Almora – Kiyamet Senfonisi (2008) (TURKIYEMIZIN GURURU)
  178. Turgut Berkes & Kara Kutu 2ooo
  179. Teoman – Gönülçelen (2001)
  180. Black Omen – When Pure Darkness (Blackmetal)
  181. GraveHome – Caotic Visions (Blackmetal)
  182. Barış Akarsu – Discography ~ By EviL©
  183. Amoral Vuslat – Corpse In The Darkness
  184. Second – Yok Artık
  185. Kent Ozanları – 1998
  186. Sınav Film Müzikleri
  187. Kıraç – Deli Düş [No Rapid]
  188. Bülent Ortaçgil&Teoman
  189. Aylın Aslım Ve Tayfası – Gul Yabani [2005]
  190. Hardal – Nereden Nereye (1983)
  191. Teoman – Motosikletli Kız (2003)
  192. Dengesİz Herİfler 2008
  193. Dr. Skull – Discography
  194. Asım Can Gündüz – Diskografi ~ By EviL©
  195. Gevende – Ev
  196. Grup MAHNI – Azeri Rock
  197. Best Of Haluk Levent
  198. Zi Punt & Nudge Nudge 2oo8
  199. River Project – 2006 Open Heart Death/Thrash Metal (Turkey)
  200. Hypocrite Project – A (2008) Trash/Death Metal (Turkey)
  201. Pagan – Oz In Transcendence (2007)
  202. Çamur – Bu AŞkin Izdirabini (İlk Ve Tek AlbÜmlerİ) 2 Lİnk Bİrden
  203. Gece – Içinde Sakli (2008)
  204. Truck – On The Road [demo] (2008) Southern Death Metal (Turkey)
  205. Gökçe – Böğürtlenli Reçel (2007)
  206. Not With Standing ~ Born In A Conflict [1999] By CrazyShark
  207. Moribund Oblivion-Machine Brain(Black Metal)
  208. Cihan Yıldız – Sessiz Odalar 2007
  209. Seksendört – K.G.B
  210. Groza ~ Diskografi [ Dark-Black MetaL ]
  211. Aqua–Güneşte Dolaşmak [1986] (FULL ALBÜM)
  212. Kuzey–476 [2003] (FULL ALBÜM)
  213. Bloody Blossom – Dreamland [demo] (2004)
  214. Murat Göğebakan – Yaralı
  215. Dejavu-Kendin Çoş(2005) (İstek)
  216. // Selim Işık – Yazgı FULL albüm (TÜRKÇE PROGRESSİVE ROCK)
  217. Bertuğ Cemil–Duygusal Tuzaklar (2006) (No Rapid)
  218. Carnophage – Deformed Future//Genetic Nightmare (2008)
  219. Suspect – The New Beginning (2002)
  220. Demirhan Baylan 2 full albüm
  221. Aslı – Su Gibi (2004)
  222. Comma ~ Diskografi By CrazyShark©
  223. Feridun Düzağaç – Tüm Albümleri ~ By EviL©
  224. Comma – Diskografi [By Laments]
  225. Barış Akarsu – Islak Islak Albümü Mp3 İndir
  226. 110 ~ Full Discography
  227. Kurban – Extra [Rapid + No Rapid ]
  228. Second – Yok Artık (2008)
  229. Almora – Kıyamet Senfonisi [2008]
  230. Gevende – Ev (Folk)
  231. Kasatura – Cruel Killers
  232. Diabolical – Daimonion (EP) [2005]
  233. Celestial Asylum – Cosmic Creation // Melodic Power Metal
  234. Infidel – Forgotten Souls
  235. Death Project – Capital Punish
  236. Blaspheron – Hidden Darkness[demo] (2005)
  237. Forgotten – Conquer
  238. Baht – Bilincten Derine (EP) [2008]
  239. Affliction – Execution is Necessary [2007] kalıte grup..
  240. Burak Bora ~ Güneşin Battığı Sahilde [1998] By CrazyShark©
  241. 5.Element – Gidiyorum Sensizliğe (2007)
  242. 6.Cadde (Emre Aydın solist) ”6.Cadde” Albümü Burada…!!!!
  243. Cem Karaca ‘dan Seçtiklerim (18 Güzel Parçası)
  244. Kargo – Efes Dark CD (2000)
  245. Grup Seksendört // K.G.B 2008 – [Full Albüm + Tek Tek ]
  246. Teoman – Tüm Albümleri
  247. Zıkkım Discography
  248. Şebnem Ferah (lİve) 2007
  249. Guardinals “Gothic Metal”
  250. Aaaarrghh… – Ruhlar Fisildiyor (2004) (BLACKMETAL)

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: